Update persoonsgegevens

Update persoonsgegevens

"*" geeft vereiste velden aan

Wij sturen een bevestiging naar dit e-mailadres.

Ik ga ermee akkoord dat ik voortaan mijn polissen en overige documenten en correspondentie per e-mail ontvang en zal een wijziging van het e-mailadres direct doorgeven.

U geeft door het inzenden van dit digitaal formulier Anac BackOffice toestemming om doorlopend incasso-opdrachten te sturen naar uw bank om een bedrag van uw rekening af te schrijven en uw bank om doorlopend een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Anac BackOffice.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens (conform bovenstaande opgave) aangepast worden en dat deze gegevens bewaard worden in mijn dossier.

Ik geef door het inzenden van dit digitaal formulier Anac BackOffice eveneens toestemming om de al eerder verstuurde facturen automatisch te incasseren en zal deze niet zelfstandig overmaken.

De op dit formulier ingevulde en eventueel nader te overleggen persoonsgegevens worden opgenomen in de onze administratie en die van de aanbieder waar het contract of de verzekering wordt aangevraagd. Op onze administratie is ons privacyreglement van toepassing. Deze kunt u op onze website lezen, klik hier. Door te drukken op verzenden gaat u akkoord met ons privacyreglement en opname van uw persoonsgegevens in onze administratie. Van de door ons aangehouden persoonsadministratie wordt een intern verwerkingsregister aangehouden. Op uw verzoek verstrekken wij u een exemplaar.